Terug van weggeweest: het Sportgala!

Wie worden er benoemd tot dé sporters van het jaar? De Gemeente De Ronde Venen organiseert dit jaar weer sportverkiezingen. Tot 1 december 2022 kunnen inwoners en verenigingen sporters en teams voordragen voor de verschillende categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportvrijwilliger en Sporttalent van het jaar.

Welk team is dit jaar boven zichzelf uitgestegen? Welke sportvrouw of sportman heeft er op minimaal regionaal niveau een bijzondere prestatie geleverd? Zit er bij uw vereniging iemand die al jaren vrijwillig veel voor de club betekent? Of zit er bij de jeugd wellicht een aanstormend talent? Dan is het tijd om deze kandidaten voor te dragen voor de sportverkiezingen van 2022.

Het voordragen van kandidaten kan eenvoudig door voor 1 december het formulier digitaal in te vullen via www.derondevenen.nl/sportverkiezingen. Na 1 december 2022 beoordeelt een jury alle voordrachten en wordt er in elke categorie een top 3 samengesteld. Dit zijn de genomineerden. In januari maakt de gemeente bekend welke 3 personen, teams en vrijwilligers zijn genomineerd. Op vrijdag 20 januari 2023 worden in het Piet Mondriaan Gebouw in Abcoude de namen van de uiteindelijke winnaars onthuld. 

Meer informatie
- Het formulier en de criteria waar aan moet worden voldaan staan op: www.derondevenen.nl/sportverkiezingen

- Voor meer informatie kunt u terecht bij Laure Montanus via de mail l.montanus@derondevenen.nl