Tijdens Dag van de Ondernemer extra aandacht voor Rondeveense ondernemers

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Ze zijn belangrijk voor de samenleving. Daarom organiseert de gemeente op donderdag 17 november 2022 weer de ‘Dag van de Ondernemer’. Deze dag is een initiatief van MKB-Nederland. Een dag om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Van 15.30 tot 19.00 uur zijn er verschillende sessies over ondernemen en arbeidsmarkt voor en door ondernemers. Aanmelden kan via www.derondevenen.nl/dagvandeondernemer.

Wethouder Anja Vijselaar: “In De Ronde Venen hebben we veel ondernemende mensen die met hun bedrijven en creatieve initiatieven enorm veel betekenen voor onze gemeente. Daarom ben ik blij dat deze dag er is. Zodat we hen in het middelpunt van de belangstelling kunnen zetten.”

Ondernemers melden zich aan via www.derondevenen.nl/dagvandeondernemer 

Vanaf 15.30 uur start het programma in het Leonardo Hotel in Vinkeveen. Er komen verschillende inspirerende sprekers, zodat alle ondernemers vol inspiratie naar huis gaan. Op www.derondevenen.nl/dagvandeondernemer staat het hele programma, met toelichting op de verschillende workshops. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Zodat aanwezigen onder het genot van een hapje en drankje met andere ondernemers kunnen napraten. 

pbweek42_22069_Dag van de ondernemer

Fotobijschrift: Ondernemers betekenen veel voor de gemeente, daarom zet de gemeente hen in het zonnetje tijdens de Dag van de Ondernemer.