Vanaf gistermiddag 17:00 uur wordt er spoedonderhoud gepleegd aan de performance van de website. Vandaag vindt er ook onderhoud plaats. Tijdens het onderhoud blijft het mogelijk om zaken te doen via DigiD en/of eHerkenning. Mogelijk kan dit vanwege het onderhoud wat langer duren dan gewoonlijk.

Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen

Op woensdagavond 16 maart 2022 maakt burgemeester Divendal de voorlopige uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen bekend. Dit gebeurt in de raadzaal van het gemeentehuis ingang Raadhuisplein). De bijeenkomst is openbaar.

Inloop is mogelijk vanaf 22.00 uur. De verwachting is dat vanaf 22.15 uur de voorlopige uitslagen van de eerste stembureaus gegeven kunnen worden. Het moment waarop de volledige voorlopige uitslag bekend is, is nog niet bekend.
Op 21 maart wordt om 10.00 uur de definitieve uitslag vastgesteld door het hoofd centraal stembureau. Dit gebeurt tijdens een openbare bijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis.