Waardebonnenactie energiebesparende producten voor huurders verlengd tot eind 2022

Met een paar kleine acties verlagen inwoners hun energierekening al flink. Om inwoners te helpen besparen op hun energierekening verlengt gemeente De Ronde Venen de waardebonnenactie voor energiebesparende producten tot het eind van dit jaar. Met deze waardebon kopen huurders voor € 70 aan energiebesparende producten. Vorig jaar november ontvingen alle huurders in de gemeente deze waardebon. Het kan zijn dat inwoners de waardebon kwijt zijn, dan is deze eenvoudig opnieuw aan te vragen via www.winstuitjewoning.nl/waardebon-opvragen.

Door de verlenging van de waardebonnenactie kunnen huurders in gemeente De Ronde Venen tot en met 31 december 2022 gratis energiebesparende producten kopen van maximaal € 70. Met deze waardebon kopen zij bijvoorbeeld kleine energiebesparende producten zoals radiatorfolie, ledlampen, tochtstrips of een waterbesparende douchekop. De complete lijst met producten waarvoor de waardebon om te wisselen is staat op https://winstuitjewoning.nl/de-ronde-venen/.

Wissel de waardebon in bij een winkel in de buurt 

Huurders bepalen zelf waar ze de producten kopen. Dit kan bij bouwmarkten, in een (web)winkel of bij een ondernemer in de buurt. De gemeente vindt het belangrijk om juist lokale ondernemers te steunen. Koop daarom de energiebesparende producten zoveel mogelijk bij winkels in de buurt. Upload na het kopen van de energiebesparende producten de kassabon op https://winstuitjewoning.nl/de-ronde-venen/. Daarna ontvangt de inwoners maximaal € 70 terug.

Liever direct een waardebon inwisselen voor een box vol energiebesparende producten?

Dat kan bij Optie1 (Hofland 2 in Mijdrecht). In deze box zitten verschillende producten waarmee de inwoners eenvoudig energie besparen.

Meer weten over duurzaamheid?

Meer informatie over wat de gemeente, inwoners en ondernemers allemaal aan duurzame stappen zetten, staat op www.duurzaamderondevenen.nl. Of meld u aan voor onze nieuwsbrief via www.derondevenen.nl/duurzaam