U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Lees verder over het coronavirus. Bent u ondernemer, kijk dan hier voor de regelingen voor ondernemers.

Mijdrecht, dijkverbeteringen aan de kade langs de Rondweg en Mijdrechtse Zuwe

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 17 augustus, 2020 om 07:00
Tot
zaterdag 22 augustus, 2020 om 17:00

De dijkverbeteringswerkzaamheden starten in de week van 17 augustus. De werkzaamheden duren naar verwachting 1 week. Het werk wordt uitgevoerd door de aannemer KWS. De aannemer werkt tussen 07:00 – 17:00 uur.

Wat gaat er gebeuren?

De ventweg en het fietspad liggen boven op een dijk die niet aan de veiligheidsnormen voldoet. Deze worden daarom circa 20 centimeter opgehoogd, ter plaatse van de oprit naar de N201 en verder naar het zuiden hiervan. 

De werkzaamheden bestaan uit:
•    Opbreken van het huidige asfalt 
•    Het op hoogte brengen van de (vent)wegfundering
•    Opnieuw asfalteren van het fietspad

Stremming 

Het fietspad is afgesloten. De oversteek is nog wel bereikbaar. Fietsers worden via de wijk Hofland omgeleid.  

Op vrijdag 21 augustus wordt er geasfalteerd en is de weg niet toegankelijk voor auto’s. Op deze dag worden er voorzieningen getroffen voor fietsers en voetgangers en rijplaten geplaatst naast de kruising waar de werkzaamheden plaatsvinden. 

Heeft u nog vragen?

Op de website www.agv.nl/kadelangsderondweg vindt u alle actuele informatie. U kunt tijdens de uitvoering ook contact opnemen met Bert Siebert, de opzichter van Waternet. Bert is te bereiken via telefoonnummer 06-52480180. Of mail naar kadelangsderondweg@waternet.nl. 

Kaartje werkzaamheden Mijdrechtse Zuwe