U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Mijdrecht, vervangen van alle verlichtingsarmaturen

Zet dit in mijn agenda

maandag 26 oktober, 2020
Tot
maandag 11 januari, 2021

Na het vervangen van de openbare verlichting op het nieuwe ingerichte Burgemeester Haitsmaplein en Kerkplein te Mijdrecht, zal in het centrumgebied en het parkeerterrein aan de Rondweg vanaf volgende week gestart worden met het vervangen van alle verlichtingsarmaturen door energiezuinige LED- armaturen.

Het gebied waarom het gaat zijn de volgende straten:

•   Prinses Irenelaan
  •   Helmstraat
  •   Kerkvaart (centrumzijde tot aan de brug)
  •   Kerkstraat
  •   Helmstraat
  •   De Lindeboom
  •   Stationsweg
  •   Raadhuisplein
  •   Raadhuislaan (centrumzijde tot aan de brug)
  •   Dorpsstraat
  •   Croonstadtlaan
  •   De Passage
  •   Prinses Beatrixlaan
  •   Bozenhoven (centrumzijde tot aan rotonde Rondweg
  •   Parkeerterrein langs de Rondweg

Naast het vervangen van de armaturen, zullen er enkele lichtmasten bijgeplaatst worden, verplaatst   worden, de nu scheef staande lichtmasten rechtgezet worden  en als laatste zullen alle lichtmasten die niet vervangen worden omdat deze constructief nog goed zijn, zwart worden geschilderd.
Dit schilderwerk zal als laatste worden uitgevoerd en voor de uitvoering hiervan zijn wij daarbij afhankelijk van het weer. Bij te veel regen of een te lage buitentemperatuur kan er namelijk niet geschilderd worden.
Naar verwachting zullen de werkzaamheden begin 2021 gereed zijn.

Onze aannemer zal proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken, maar, waar nodig, kan het zijn dat een weg(deel) wordt afgezet, maar altijd zo kort mogelijk.

Wij vragen u om uw begrip voor de mogelijk hinder die deze werkzaamheden met zich mee brengen.