Onderhoud Stootplaten van Brug aan Korenmolenweg in Wilnis

Zet dit in mijn agenda

Tijdens de werkzaamheden zal de rijweg tijdelijk worden afgesloten van verkeer, het verkeer zal door middel van bebording worden omgeleid. De naast liggende brug is wel toegankelijk voor voetgangers en (brom)fietsers.

Van
maandag 11 november, 2019
Tot
vrijdag 22 november, 2019
Locatie
Korenmolenweg, Wilnis

Aannemersbedrijf AW Rijneveld Infra voert in opdracht van de gemeente De Ronde Venen onderhoudswerkzaamheden uit. De rijweg zal tijdens de werkzaamheden aan de brug tijdelijk zijn afgesloten, de stremming wordt tijdig aangegeven op locatie.                                                                                                                                                                                                   

Werkzaamheden                                                                                                                                              

Werkzaamheden zullen van 11 t/m 22 november plaats vinden. Tijdens de werkzaamheden zal de rijweg tijdelijk worden afgesloten van verkeer, het verkeer zal door middel van bebording worden omgeleid. De naast liggende brug is wel toegankelijk voor voetgangers en (brom)fietsers. De werkzaamheden/ planning is echter wel afhankelijk van het weer, bij regen zal er mogelijk vertraging in de werkzaamheden optreden. Wij hopen op uw begrip en proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken, bij voorbaat onze dank hiervoor.

Informatie

Voor meer informatie over de uitvoering kunt u tussen 9.00 en 11.00 uur contact opnemen met de heer P. Woudstra (toezichthouder) van Gemeente De Ronde Venen op nummer 0297-291855 of de heer R. Hendriks (uitvoerder) van Aannemingsbedrijf AW Rijneveld Infra op nummer 0297-56 39 42.