U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Bedrijf vestigen

De juiste locatie voor uw bedrijf hangt af van uw wensen en bedrijfsactiviteiten. U mag alleen niet op iedere plek dezelfde commerciële activiteiten uitoefenen.

• Starten en vestigen

Ondernemers die zich binnen De Ronde Venen willen vestigen, proberen wij als gemeente zo goed mogelijk te informeren en assisteren.

• Bedrijfsterrein gebruiken

Gemeenten kunnen industrie- of bedrijfsterreinen te koop aanbieden.

• Bestemmingsplannen inzien

Als u een pand gaat gebruiken of (ver)bouwen, is het handig om te weten of dit wel mag. Bekijk dan het bestemmingsplan voordat u start met uw plannen.