Spreekuur met de gemeente: ondernemers voor ondernemers (4 juni 2020)

Donderdag 4 juni is er een digitaal spreekuur met de gemeente: ondernemers voor ondernemers. Ondernemers kunnen in gesprek met wethouder Rein Kroon en accountmanager bedrijven Erwin Bos. Voor welke uitdagingen staan ondernemers? U kunt ook vragen stellen, verhalen delen, en elkaar inspireren.

De digitale bijeenkomsten, die we nu drie keer hebben georganiseerd, heeft een positieve insteek. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle ondernemers in de gemeente de Ronde Venen. Met wethouder Rein Kroon en accountmanager bedrijven Erwin Bos gaan we in gesprek over de
uitdaging waar jullie als ondernemers voor staan. Maar natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen, het delen van je verhaal en het inspireren van medeondernemers.

Volgende fase

Na drie maanden van een intelligente lockdown kunnen een aantal ondernemers vanaf 1 juni de volgende stappen zetten. En er wordt gefaseerd gepland tot 1 september. Allemaal verruimende maatregelen die niet altijd even zwart/wit zijn. Daarover willen we met jullie graag discussieren/van
gedachten wisselen. In de komende digitale bijeenkomst willen we als thema meenemen:

“Hoe werken de verruimende maatregelen vanaf 1 juni?”

We zijn dan al weer een paar dagen onderweg en de horeca heeft haar deuren dan al weer geopend. Er is een nieuw economisch steunpakket bekend gemaakt. Wat werkt wel en als het niet werkt hoe kunnen we elkaar helpen?

Discussieer mee komende donderdag 4 juni van 19.30 tot 20.30 uur via onderstaande knop

Wij bereiden een aantal vragen voor. Als jij een vraag behandeld wilt hebben, mail deze donderdag voor 10 uur naar jouw betreffende ondernemersvereniging:
OVAB: info@ov-ab.nl
OVV: ondernemersvinkeveen@gmail.com
Shopping Mijdrecht: bestuur@shoppingmijdrecht.nl
VIB De Ronde Venen: secretaris@vibderondevenen.nl
Zakenvrouwen: info@zakenvrouwendrv.nl
Gemeente de Ronde Venen: secretariaatwethouders@derondevenen.nl

3e Spreekuur met de gemeente: ondernemers voor ondernemers.

Neem deel