U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

De Eerste Hoefweg 7

Vergunning verleend voor de transformatie van voormalige bedrijfspand/showroom tot 5 appartementen.

Aan de Eerste Hoefweg 7 verbouwt de eigenaar de oude showroom van Floor Verbruggen Motoren tot woongebouw met appartementen. Hiervoor heeft de gemeente vergunning verleend. Daarnaast is het voorstel om enkele starters- en seniorenwoningen te bouwen op het voormalige agrarische bedrijfsperceel De Hoef Oostzijde 67A.

De gemeente en bewoners gaan in overleg met de provincie

De provincie stelt dat je bij dorpen 50 woningen mag bijbouwen. Gemeente en bewoners gaan met de provincie bekijken onder welke voorwaarden dit mogelijk is.