U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Overzicht van (potentiële) bouwlocaties

Benieuwd welke plekken in De Ronde Venen (potentiële) bouwlocaties zijn?

Op onderstaande kaart ziet u plekken in De Ronde Venen waarvoor bouwplannen zijn.

Kaart Bouwplannen De Ronde Venen
•    In groen plannen die al 'hard' zijn. Dit zijn plannen die al in ontwikkeling zijn.
•    In oranje kansrijke ideeën. Of dit ook daadwerkelijk echte bouwplannen worden, hangt af van veel zaken. Kijk daarvoor ook naar de animatie Wat komt er kijken bij een bouwplan?

Veel kleine bouwplannen ontbreken in het overzicht

Het overzicht van de plannen niet compleet. Op veel plekken in de gemeente ontwikkelen initiatiefnemers op kleine schaal bouwplannen. Dat gaat vaak om plannen voor de bouw van een paar woningen op een locatie. Het kan dan gaan om oude bedrijfspanden die verbouwd worden tot woning, of om de bouw van een paar woningen op een oude boerenerf tot de bouw van een paar woningen op een  braakliggend terrein in een dorp.

De gemeente heeft bouwambities en zoekt toekomstige bouwlocaties

Voor de woningbouwambities op de langere termijn zoekt de gemeente geschikte locaties. Denk aan locaties als de Tuinderslaan in Mijdrecht en de Bongronden in Abcoude. Voor dit soort potentiële toekomstige bouwlocaties is medewerking nodig van de provincie. Hierover is de gemeente met de provincie in gesprek.