Denk mee over herinrichting Burgemeester Haitsmaplein

Na de zomer start het traject voor de herinrichting van het Burgemeester Haitsmaplein en de directe omgeving van winkelcentrum De Lindeboom.

Ondernemers, bewoners van het centrum en andere geïnteresseerden kunnen meedenken hoe dit gebied er uit komt te zien. De gemeente wil de uitstraling van het plein – de toegang tot het centrum – verbeteren, een betere toegang tot het plein maken, groen toevoegen en een aantrekkelijke waterkant. Ook het aantal parkeerplaatsen zal toenemen. De herinrichting is gekoppeld aan de 2e fase van de vernieuwing van De Lindeboom. Er moet daarbij wel een voorbehoud worden gemaakt dat de gesprekken tussen eigenaar Hoorne Vastgoed en het bestuur van de Janskerk op dit moment niet zijn afgerond.