Door het coronavirus kunt u nu helaas online geen afspraak maken. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0297 - 29 16 16.

Ziet u situaties die niet passen in de coronamaatregelen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar boa@derondevenen.nl. U ontvangt (uiterlijk) binnen 24 uur antwoord. Bel in spoedeisende gevallen 112. 

Lees verder over het coronavirus. Bent u ondernemer, kijk dan hier voor de regelingen voor ondernemers.

Andra Vlaardingerbroek, trouwambtenaar

Gefeliciteerd, jullie gaan elkaar binnenkort het ‘ja-woord’ geven! Het lijkt mij een enorme eer om jullie geliefden mee te nemen in jullie liefdesverhaal op deze grote dag. De huwelijksvoltrekking is een van de hoogtepunten van de bruiloft en deze moet dan ook mooi en persoonlijk zijn. Met een lach en misschien zelfs wel een traan.

Een paar weken voor de bruiloft kom ik bij jullie langs om kennis te maken. Samen bespreken we jullie wensen, maar daarnaast ga ik ook veel vragen stellen. Om jullie beter te leren kennen, want hoe meer ik over jullie te weten kom des te mooier en persoonlijker de ceremonie. Uiteraard verwerk ik in de toespraak leuke anekdotes, de mooie momenten uit jullie leven, maar er kan ook aandacht zijn voor eventuele verdrietige kanten. Het is voor mij geen probleem de ceremonie, of een deel hiervan, in het Engels te voeren.

Over mij: ik ben Andra, 34 jaar, woon samen met mijn grote liefde en onze drie kinderen in Noorden en werk als communicatieprofessional bij gemeente De Ronde Venen. Verder ben ik een echte levensgenieter, ik houd van buiten zijn, lekker eten en een goed boek.

Ik kijk er naar uit om van jullie mooiste dag een feestje te maken! 

Andra Vlaardingerbroek