Door het coronavirus kunt u nu helaas online geen afspraak maken. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0297 - 29 16 16.

Ziet u situaties die niet passen in de coronamaatregelen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar boa@derondevenen.nl. U ontvangt (uiterlijk) binnen 24 uur antwoord. Bel in spoedeisende gevallen 112. 

Lees verder over het coronavirus. Bent u ondernemer, kijk dan hier voor de regelingen voor ondernemers.

Hanna ter Welle, trouwambtenaar

Sinds 2012 ben ik trouwambtenaar in De Ronde Venen. Dit doe ik naast mijn werk als psycholoog en mindfulnesstrainer. Mijn drijfveer is om in alles wat ik doe de kostbare en waardevolle kanten en momenten van het leven aandacht te geven.

Het werk als trouwambtenaar heb ik heel bewust gekozen, omdat trouwen toch één van die heel bijzondere momenten van het leven is. Daarom wil ik jullie graag zo goed mogelijk leren kennen tijdens een voorgesprek, zodat de huwelijksvoltrekking een persoonlijk en uniek verhaal wordt waarbij ik rekening kan houden met speciale wensen en eigen inbreng. Ik vind het bijzonder een bijdrage te mogen leveren aan de onvergetelijke herinnering die een huwelijksdag is!

Verder kan ik desgewenst een deel van de toespraak ook in het Engels, Frans of Italiaans doen.

Hanna ter Welle