Door het coronavirus kunt u nu helaas online geen afspraak maken. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0297 - 29 16 16.

Ziet u situaties die niet passen in de coronamaatregelen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar boa@derondevenen.nl. U ontvangt (uiterlijk) binnen 24 uur antwoord. Bel in spoedeisende gevallen 112. 

Lees verder over het coronavirus. Bent u ondernemer, kijk dan hier voor de regelingen voor ondernemers.

Burgernet

Burgernet is een initiatief waarbij inwoners de oren en ogen zijn van de politie. Op die manier helpt u mee met het zoeken naar verdachte of vermiste personen en gestolen voertuigen.

Burgernet wordt ingezet bij bijvoorbeeld:

  • diefstal of inbraak
  • doorrijden na een aanrijding
  • beroving
  • vermiste personen

Wanneer u deelnemer bent, ontvangt u een spraak- of sms-bericht met het verzoek in uw buurt uit te kijken naar een persoon of voertuig. U ontvangt alleen een oproep wanneer er een incident is in uw buurt.

Informatie over een Burgernetactie kunt u tijdens de actie doorbellen naar T. 0800-0011. Dit telefoonnummer is gratis en brengt u rechtstreeks in contact met de politie.

In sommige gemeenten maakt Burgernet gebruik van e-mail om u te informeren over een verdachte of onveilige situatie, of om te vragen of u iets gezien heeft in uw buurt.

Wilt u zich aanmelden voor Burgernet? Dat kan via www.burgernet.nl