Door het coronavirus kunt u nu helaas online geen afspraak maken. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0297 - 29 16 16.

Ziet u situaties die niet passen in de coronamaatregelen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar boa@derondevenen.nl. U ontvangt (uiterlijk) binnen 24 uur antwoord. Bel in spoedeisende gevallen 112. 

Lees verder over het coronavirus. Bent u ondernemer, kijk dan hier voor de regelingen voor ondernemers.

WhatsApp Buurtpreventie

In de gemeente De Ronde Venen is een groot aantal buurtpreventie WhatsApp-groepen actief. Inwoners zijn via WhatsApp met elkaar verbonden en komen in actie wanneer zij verdachte situaties zien of personen die zich verdacht gedragen. Een buurtpreventie WhatsApp-groep vergroot de sociale controle in de buurt en is een goede manier om inbraak en criminaliteit te bestrijden.

Bestaande groepen:

Nieuwe buurtpreventie WhatsApp-groepen kunnen zich aanmelden bij de coördinator van alle beheerders in De Ronde Venen, Milan van der Swaluw via E. milan@vdswaluw.nl

De gemeente ondersteunt dit inwonersinitiatief door het geven van informatie, het plaatsen van borden en het uitgeven van gratis WhatsApp Buurtpreventie stickers. Deze stickers zijn verkrijgbaar bij de Servicepunten, bibliotheken, politiebureau en gemeentehuis.