U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Lees verder over het coronavirus. Bent u ondernemer, kijk dan hier voor de regelingen voor ondernemers.

Laat uw stem horen. Vul de online vragenlijst in! En doe zo mee met de Quickscan Lokale Democratie.

 

Recreatie

De Vinkeveense Plassen, het natuurreservaat Botshol, UNESCO-werelderfgoed De Stelling van Amsterdam en het open polderlandschap van het Groene Hart, ontdek en beleef het in De Ronde Venen!

Wat is er te doen in De Ronde Venen?

  • De Vinkeveense Plassen bieden mogelijkheden om te varen, duiken, zwemmen en nog veel meer! Voor meer informatie kunt u terecht bij het TIP in Vinkeveen (zie contact) of op de website van Recreatie Midden Nederland.
  • Volgens de Duikersgids is de duikzone bij zandeiland 4 in de Vinkeveense Plassen één van de mooiste duiklocaties van Nederland. Duikvergunningen zijn verkrijgbaar bij Airdiving.
  • Natuurreservaat Botshol is een beschermd vogelgebied waar u (buiten het broedseizoen) kunt wandelen, varen of kanoën.
  • Het landschap van De Ronde Venen maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Er zijn maar liefst zes forten in De Ronde Venen te vinden. Deze fortenfietsroute voert u erlangs! Op de website van de Stelling van Amsterdam vindt u nog vele andere mogelijkheden om dit bijzondere culturele erfgoed te ervaren.
  • Het Groene Hart polderlandschap leent zich uitstekend voor wandel-, fiets- of vaartochten. Op de website van website Routesinutrecht.nl vindt u verschillende routes met name voor wandelen en fietsen. Voor een mooi vaarrondje kunt u de website van het Sloepennetwerk raadplegen.
  • Informatie over activiteiten en evenementen in de gemeente vindt u op de website www.uitinderondevenen.nl.

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) Vinkeveen kunt u terecht voor kaarten, folders of persoonlijk advies.

Toeristisch Informatie Punt Vinkeveen Haven
Herenweg 144
3645 DT Vinkeveen