U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Vrije tijd, sport en cultuur

De Ronde Venen is een groene gemeente met een rijke cultuurhistorie. In de gemeente kunt u varen, duiken, zwemmen, wandel-, fiets- of vaartochten en nog veel meer!

• Coronacompensatie

Culturele en creatieve instellingen, inclusief buurt- en dorpshuizen, zijn van groot belang voor de lokale en regionale culturele infrastructuur. En dat zijn ze ook voor de maatschappelijke participatie van inwoners. Het Rijk vindt het van groot belang dat deze infrastructuur behouden blijft.

• Recreatie

De Gemeente De Ronde Venen bieden mogelijkheden om te varen, duiken, zwemmen, wandel-, fiets- of vaartochten en nog veel meer!

• Sport

Regelmatig bewegen is belangrijk. U kunt hiervoor terecht bij de sportverenigingen of gebruik maken van de mogelijkheid om sportaccommodaties en velden te huren.

• Forten

De Ronde Venen heeft zes forten van de Stelling van Amsterdam. U kunt de fortenfietsroute 'Een Groene Waterlinie' doen.

• Kunst en cultuur

Festivals, concerten, atelierroutes, theatervoorstellingen, exposities en evenementen. De Ronde Venen kent een breed cultureel aanbod.

• Een evenement of activiteit organiseren

Wilt u een evenement of activiteit organiseren voor uw bedrijf of instelling? Bijvoorbeeld een jaarfeest, markt of een feest op Koningsdag?