Vrije tijd, sport en cultuur

De Ronde Venen is een groene gemeente met een rijke cultuurhistorie. In de gemeente kunt u varen, duiken, zwemmen, wandel-, fiets- of vaartochten en nog veel meer!

• Recreatie

Recreatie De Gemeente De Ronde Venen bieden mogelijkheden om te varen, duiken, zwemmen, wandel-, fiets- of vaartochten en nog veel meer!

• Sport

Sport Regelmatig bewegen is belangrijk. U kunt hiervoor terecht bij de sportverenigingen of gebruik maken van de mogelijkheid om sportaccommodaties en velden te huren.

• Forten

Forten De Ronde Venen heeft zes forten van de Stelling van Amsterdam. U kunt de fortenfietsroute 'Een Groene Waterlinie' doen.

• Kunst en cultuur

Kunst en cultuur Festivals, concerten, atelierroutes, theatervoorstellingen, exposities en evenementen. De Ronde Venen kent een breed cultureel aanbod.

• Een evenement of activiteit organiseren

Evenement of activiteit organiseren Wilt u een evenement of activiteit organiseren voor uw bedrijf of instelling? Bijvoorbeeld een jaarfeest, markt of een feest op Koningsdag?