Iets melden, klacht indienen of bezwaar maken

• Melding over de openbare ruimte

Melding over de openbare ruimte U kunt een melding doorgeven aan de gemeente. Bijvoorbeeld over afval, vervuiling, groen, onderhoud, obstakels, verkeer, overlast, of graffiti.

• In en om uw woning

In en om uw woning Wilt u iets melden over uw directe woonomgeving? Bijvoorbeeld over ongedierte of grofvuil? Of wilt u een nee/ja- of nee/nee sticker aanvragen?

• Iets verloren of gevonden

Iets verloren of gevonden Wilt u gevonden of verloren voorwerpen melden of bent u uw paspoort of identiteitskaart verloren?

• Fraude melden

Fraude melden Iedereen kan (anoniem) uitkeringsfraude bij de gemeente melden.

• Bezwaar maken en juridische procedures

Bezwaar maken en juridische procedures Wilt u een bezwaar of heeft een klacht over de gemeente indienen? Of wilt u de gemeente aansprakelijk stellen?