U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Laat uw stem horen. Vul de online vragenlijst in! En doe zo mee met de Quickscan Lokale Democratie.

Iets melden, klacht indienen of bezwaar maken

• Melding over de openbare ruimte

U kunt een melding doorgeven aan de gemeente. Bijvoorbeeld over afval, vervuiling, groen, onderhoud, obstakels, verkeer, overlast, of graffiti.

• In en om uw woning

Wilt u iets melden over uw directe woonomgeving? Bijvoorbeeld over ongedierte of grofvuil? Of wilt u een nee/ja- of nee/nee sticker aanvragen?

• Iets verloren of gevonden

Wilt u gevonden of verloren voorwerpen melden of bent u uw paspoort of identiteitskaart verloren?

• Fraude melden

Iedereen kan (anoniem) uitkeringsfraude bij de gemeente melden.

• Bezwaar maken en juridische procedures

Wilt u een bezwaar of heeft een klacht over de gemeente indienen? Of wilt u de gemeente aansprakelijk stellen?