U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

In en om uw woning

Wilt u iets melden over uw directe woonomgeving? Bijvoorbeeld over ongedierte of grofvuil? Of wilt u een nee/ja- of nee/nee sticker aanvragen?

• Grofvuil inleveren

In en om uw woning Bent u niet in staat om uw grof huisvuil zelf naar het afvalbrengstation te vervoeren?

• Burenoverlast

In en om uw woning Als u last heeft van uw buren, probeert u dit eerst zelf met uw buren dit op te lossen. Buurtbemiddeling van Stichting Tympaan-De Baat kan u hierbij helpen.

• Afvalwater lozen

In en om uw woning Als u afvalwater kwijt wilt, kunt u het lozen in de bodem, het oppervlaktewater of het riool. U moet zich daarbij houden aan de regels.

• Straatverkoop en verkoop aan de deur (venten) melden

In en om uw woning De verkoop van kleine artikelen op straat of aan de deur moet u bij de gemeente melden.

• Nee/ja-sticker of nee/nee-sticker

Nee-Nee sticker of Nee-Ja sticker Vraag de gemeente om een antireclamesticker als u geen ongeadresseerde post, zoals reclamefolders, meer wilt ontvangen.