Inspreken

Wilt u tijdens de politieke commissie inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat?

Inspreken tijdens een politieke commissie

Wilt u tijdens de politieke commissie inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat? Dan kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de politieke commissie bij de griffier aanmelden via 0297 29 18 89. Een mail sturen kan ook: griffier@derondevenen.nl. Graag in de mail het onderwerp vermelden waarover u wilt spreken. Inspreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat, gebeurt aan het begin van de vergadering.

U kunt zich ook aanmelden bij de griffier via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag van de politieke commissie.

Inspreken tijdens een raadsvergadering

Wilt u tijdens de raadsvergadering inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat? Dan kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de raad bij de griffier aanmelden via 0297 29 18 89. Een mail sturen kan ook: griffier@derondevenen.nl. Graag in de mail het onderwerp vermelden waarover u wilt spreken. Inspreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat, gebeurt aan het begin van de vergadering.

U kunt zich ook aanmelden bij de raadsgriffier via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag van de raadsvergadering.

Aanmelding spreektijd raadsvergadering (pdf)