Inspreken

Wilt u tijdens de politieke commissie inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat?

Inspreken tijdens een politieke commissie

Wilt u tijdens de politieke commissie inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat? Dan kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de politieke commissie bij de griffier aanmelden via 0297 29 17 85 of 0297 29 18 89. Een mail sturen kan ook: griffier@derondevenen.nl. Graag in de mail het onderwerp vermelden waarover u wilt spreken. Inspreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat, gebeurt aan het begin van de vergadering.

U kunt zich ook aanmelden bij de griffier via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag van de politieke commissie.

Inspreken tijdens een raadsvergadering

Wilt u tijdens de raadsvergadering inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat? Dan kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de raad bij de griffier aanmelden via 0297 29 17 85 of 0297 29 18 89. Een mail sturen kan ook: griffier@derondevenen.nl. Graag in de mail het onderwerp vermelden waarover u wilt spreken. Inspreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat, gebeurt aan het begin van de vergadering.

U kunt zich ook aanmelden bij de raadsgriffier via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag van de raadsvergadering.

Aanmelding spreektijd raadsvergadering (pdf)

Inspreken op 26 mei bij Zoekgebieden Zon en Wind

Wilt u inspreken bij dit onderwerp? Dan willen wij u vragen dit uiterlijk 21 mei 2021 kenbaar te maken bij de griffier via griffier@derondevenen.nl. Wilt u niet inspreken, maar wel een schriftelijke reactie geven, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt uw reactie dan ook via de griffier kenbaar maken.