U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Lees verder over het coronavirus. Bent u ondernemer, kijk dan hier voor de regelingen voor ondernemers.

Inspreken

Wilt u tijdens de politieke commissie inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat?

Inspreken tijdens een politieke commissie

Wilt u tijdens de politieke commissie inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat? Dan kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de politieke commissie bij de griffier aanmelden via 0297 29 17 85 of 0297 29 18 89. Een mail sturen kan ook: m.degraaf@derondevenen.nl of j.jonker@derondevenen.nl. Graag in de mail het onderwerp vermelden waarover u wilt spreken. Inspreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat, gebeurt aan het begin van de vergadering.

U kunt zich ook aanmelden bij de griffier via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag van de politieke commissie.

Inspreken tijdens een raadsvergadering

Wilt u tijdens de raadsvergadering inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat? Dan kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de raad bij de griffier aanmelden via 0297 29 17 85 of 0297 29 18 89. Een mail sturen kan ook: m.degraaf@derondevenen.nl of j.jonker@derondevenen.nl. Graag in de mail het onderwerp vermelden waarover u wilt spreken. Inspreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat, gebeurt aan het begin van de vergadering.

U kunt zich ook aanmelden bij de raadsgriffier via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag van de raadsvergadering.

Aanmelding spreektijd raadsvergadering (pdf)