Inspreken

Wilt u tijdens de informatieronde inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat?

Inspreken tijdens een informatieronde

Wilt u tijdens de informatieronde inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat? Dan kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de informatieronde bij de griffier aanmelden via T. 0297 29 17 85 of T. 0297 29 18 89. Een mail sturen kan ook: E. m.degraaf@derondevenen.nl of E. j.jonker@derondevenen.nl. Graag in de mail het onderwerp vermelden waarover u wilt spreken. Inspreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat vindt plaats aan het begin van de vergadering.

Inspreken tijdens een commissie

Wilt u tijdens de commissie inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat? Dan kunt u zich tot 12.00 uur op de dag van de commissie bij de griffier aanmelden via T. 0297 29 17 85 of T. 0297 29 18 89. Een mail sturen kan ook: E. m.degraaf@derondevenen.nl of E. j.jonker@derondevenen.nl. Graag in de mail het onderwerp vermelden waarover u wilt spreken.

Inspreken tijdens een raadsvergadering

Wilt u tijdens de raadsvergadering uw mening kenbaar maken over een onderwerp dat op de agenda staat? Dit is mogelijk. U kunt zich aanmelden bij de raadsgriffier via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag van de raadsvergadering.

Aanmelding spreektijd raadsvergadering (pdf)