U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Bedrijf starten en vestigen

Wilt u zich als bedrijf vestigen in de gemeente, wilt u uw bedrijf verhuizen of uitbreiden? In sommige gevallen moet u dit melden of heeft u een vergunning nodig.

• Uw bedrijf vestigen

Uw bedrijf vestigen Ondernemers die zich binnen De Ronde Venen willen vestigen, proberen wij als gemeente zo goed mogelijk te informeren en assisteren.

• Voorbereidingen om uw bedrijf te starten

Voorbereidingen om uw bedrijf te starten Wat moet u weten voordat uw bedrijf gaat starten? Zijn er subsidies die u kunnen helpen met de start?

• Aanvragen vergunningen

Aanvragen vergunningen Start u een horecabedrijf? Dan heeft u vaak een exploitatievergunning nodig. Als u een standplaats op de openbare weg wilt, heeft u ook een vergunning nodig.