Bijeenkomsten

Op en rondom het bedrijventerrein worden bijeenkomsten georganiseerd. Bekijk een overzicht van alle activiteiten.

Op en rondom het bedrijventerrein worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd die interessant zijn voor ondernemers. Op deze pagina vindt u een overzicht. De agenda is nog in ontwikkeling.

Circulair Ondernemerslab 27 juni 2024

Ontdek hoe circulariteit u kosten kan besparen. Maar hoe te beginnen? Wij helpen u graag op weg. Gemeente De Ronde Venen organiseert samen met Route Circulair een afwisselende dag over Circulair ondernemen. 
Tijdens deze dag krijgt u als ondernemer direct hulp om de eerste stappen naar een circulaire bedrijfsvoering te zetten. Ook hoort u voorbeelden van circulaire koplopers. Daarnaast is er veel ruimte voor het uitwisselen van kennis en ideeën. Na afloop is het mogelijk om met andere ondernemers uit de gemeente te netwerken. 
Klik hier voor meer informatie of aanmelden.

Informatiebijeenkomst over mogelijke oplossingen voor de netcongestie op bedrijventerrein Mijdrecht op donderdag 25 april 2024

Samen met de Duurzaamheidpartners De Ronde Venen en Joulz organiseerde de gemeente voor ondernemers op bedrijventerrein Mijdrecht deze bijeenkomst over netcongestie.

De toekomst van ons bedrijventerrein

Circa 100 ondernemers waren dinsdag 13 februari in het gemeentehuis aanwezig om te praten over onderwerpen die spelen of in de nabije toekomst gaan spelen op het bedrijventerrein. Bekijk of download de presentatie van deze avond.