U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Een laag inkomen en een ziekte of beperking

Heeft u recht op een Wajong uitkering of heeft u vragen over opvoeden, opgroeien en de gezondheid van uw kinderen?

• Wajong

Wajong is voor mensen die voor hun 18e of tijdens een studie een ziekte of handicap hebben. Door deze ziekte of handicap kunnen zij nooit meer werken.

• Loonkostensubsidie aanvragen

Bent u werkgever van iemand met een ziekte of beperking? En verdient uw werknemer minder dan het minimumloon? Dan kunt u misschien loonkostensubsidie aanvragen.

• Inkomensondersteuning chronisch zieken

Als u door een chronische ziekte en/of beperking hoge ziektekosten heeft, kunt u misschien een inkomensondersteuning van €100,- per jaar vanuit de gemeente krijgen.

• Collectieve aanvullende zorgverzekering bij weinig inkomen

Heeft u weinig inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis.