Nieuw clubgebouw CSW en verhuizing van Jumbo

Jumbo en CSW hebben de handen ineen geslagen. Op het parkeerterrein van CSW bouwt Jumbo een nieuwe supermarkt en CSW krijgt een nieuw clubgebouw met de mogelijkheid om in de toekomst de oude tribune te vervangen.

Lang gekoesterde wens CSW

Met het tekenen van de intentieovereenkomst komt de lang gekoesterde wens van CSW voor een nieuw clubonderkomen een flinke stap dichterbij. Wethouder Van der Greft (sport): “Om de bouw van een nieuwe Jumbo met parkeerterrein mogelijk te maken, moet het oude clubgebouw verdwijnen. CSW, Rialto en Jumbo ontwikkelen met elkaar een nieuw clubgebouw met minimaal dezelfde oppervlakte als het huidige gebouw.”

Jumbo

Bij supermarkt Jumbo bestaat al langer de wens om de winkel en het aantal parkeerplekken uit te breiden, maar op de huidige locatie aan de Molmlaan is dit niet mogelijk. Door nieuwbouw op het parkeerterrein van CSW krijgt Jumbo de mogelijkheid een mooie, nieuwe en moderne supermarkt te bouwen. Een supermarkt die groot genoeg is om de huidige inwoners van Wilnis te bedienen, maar ook voor de toekomstige inwoners.

Woningbouw

Doordat Jumbo verhuist naar een andere locatie kan het vrijgekomen stuk grond aan de Molmlaan in de toekomst gebruikt worden voor woningbouw.

De komende tijd wordt de haalbaarheid van de plannen onderzocht.

Bekijk de panelen.

Contactpersoon

Sjaak Vroegop
Projectleider Gebiedsontwikkeling

Telefoon: 06 135 577 93
E-mail: s.vroegop@derondevenen.nl
Werkdagen: maandag en woensdag