Larissa Riksen, trouwambtenaar

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan binnenkort trouwen. Jullie gaan een leuke en spannende tijd tegemoet waarin veel geregeld moet worden. Het moment waarop jullie daadwerkelijk ‘JA’ tegen elkaar zeggen moet onvergetelijk zijn. Dit is het moment waar het omdraait op een trouwdag. Het moet jullie moment zijn.

Je hebt veel aandacht besteed aan de invulling van de dag, jullie kleding, de taart, het feest en jullie gasten. Maar het is ook heel belangrijk om het 'ja-woord' uit te spreken bij een trouwambtenaar die jullie aanvoelt en jullie verhaal vertelt. In mijn toespraak staan jullie centraal. Elk stel heeft haar eigen verhaal en hierdoor is ook geen toespraak hetzelfde. Ik sta open voor jullie wensen en ideeën.

Mijn naam is Larissa Bulterman. Aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik Communicatiekunde gestudeerd. In april 2012 ben ik beëdigd als trouwambtenaar. Ik luister graag naar mensen en ik geniet van de prachtige verhalen die ik hoor. Verhalen van liefde, verhalen van geluk en soms ook van verdriet. Voor mij is dan de uitdaging om deze verhalen in een ceremonie om te zetten waar jullie je in herkennen en waar ruimte is voor een lach en een traan!

Larissa Bulterman