Mé Benseddik, trouwambtenaar

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen “ja-woord”!

De komende tijd leven jullie toe naar jullie dag! En hier horen natuurlijk ook alle voorbereidingen bij. Spannend en leuk! Ik wil jullie graag ontmoeten, zodat ik kan luisteren naar jullie unieke liefdesverhaal en mij kan verdiepen in jullie leven. We nemen dan ook jullie wensen en ideeën door om zo alles samen te smeden tot een bijzondere speech voor jullie ceremonie. Mijn stijl is warm, liefdevol, ongedwongen, met een vleugje romantiek en met gepaste humor. Een verhaal voor en over het liefdeskoppel, dat de harten zal raken. Het is immers het feest der liefde. Het belangrijkste daarbij is dat de ceremonie helemaal bij jullie past, want het is tenslotte jullie dag.

Ik voel aan wat jullie het liefste willen en voor het schrijven van de speech stel ik vragen, zodat deze ook echt persoonlijk wordt. En als jullie dat goed vinden, stel ik ook vragen aan ouders, getuigen en ceremoniemeesters, zodat jullie moment nog persoonlijker en verrassender wordt. In overleg kan ik ook aandacht besteden aan dierbaren die gemist worden. Als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand is het voor mij een eer om een klein onderdeel te mogen zijn van jullie dag en deze onvergetelijk te maken!

Over mij: ik ben ruim 26 jaar gemeenteambtenaar, geboren in Utrecht, getogen in Mijdrecht en ben een ruimdenkend, vrolijk mensenmens.

Mé Benseddik