Noortje Smit, trouwambtenaar

Of je nu gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaat.
Hoe je het nu ook wil organiseren of voltrekken; met veel mensen en een groot feest, in klein gezelschap en intiem of misschien meer praktisch.
Het blijft een bijzonder moment om te verklaren dat je met elkaar je leven verder wilt delen.

Ik vind het ontzettend leuk en eervol om even onderdeel van jullie leven uit te maken, op zo’n bijzonder moment. Ik beleef er plezier aan om me vooraf te verdiepen in wie jullie zijn en waar jullie je prettig bij voelen. Wat jullie wensen zijn. Zodat ik kan zorgen voor een toespraak die qua toon ‘raak’ is. En die ook echt over jullie gaat. Een moment voor jullie maar voor ook familie en vrienden, later met plezier op terug kijken. 

In het kort wie ik ben; Mijn naam is Noortje Smit en de woorden vrolijk, geïnteresseerd en energiek passen goed bij mij. Ik woon samen met mijn liefde en 2 dochters. Sinds mijn 23ste voltrek ik zo af en toe huwelijken van familie, vrienden en bekenden. Eigenlijk al die tijd smaakte dit naar meer (we zijn inmiddels ruim 15 jaar verder). En sinds begin 2021 ben ik trouwambtenaar in gemeente De Ronde Venen. Een cadeau om te doen!

Noortje Smit