Amarins Weistra, trouwambtenaar

Gefeliciteerd! Jullie mooiste dag van de liefde is in aantocht! Graag vertel ik jullie mooie liefdesverhaal tijdens de trouwceremonie. 

Een paar weken van te voren kom ik bij jullie op bezoek om al jullie wensen en ideeën van de trouwceremonie te bespreken. Ik zal jullie vragen stellen om jullie beter te leren kennen en zo een toespraak maken naar jullie stijl, zodat dit een onvergetelijk mooi deel van de dag zal zijn. Ik vind het ook leuk om jullie geliefden, zoals ouders, getuigen en vrienden, erbij te betrekken als jullie dit willen. Zo maken we de ceremonie verrassend, maar heel persoonlijk! 

Wie ben ik? Ik ben Amarins Weistra, 26 jaar en geboren en getogen in Leeuwarden. Ik woon met mijn vriend en kat Jopie in Alphen aan den Rijn. 

Het werken met mensen is mijn passie. Naast trouwambtenaar, ben ik medium care verpleegkundige op de hartchirurgie in het UMC Utrecht. Ook een hele eervolle baan, waar ik met mensen werk die een hele andere, maar ook zeer belangrijke dag hebben. De afwisseling van deze twee banen is ontzettend bijzonder en leuk om te doen!

Eigenschappen die ik inzet als trouwambtenaar zijn humor en veel enthousiasme. Heel veel enthousiasme! Aan jullie ‘mooiste dag’ draag ik met alle liefde mijn steentje bij. 

Veel succes en plezier met alle voorbereidingen en ik hoop jullie snel te ontmoeten! 
 

amarins weistra bijgesneden