Ria van Breukelen-Vendrig, trouwambtenaar

Wie ben ik? Ik ben Ria van Breukelen in 2002 is deze functie van trouwambtenaar op mijn pad gekomen en als het aan mij ligt blijf ik dit pad nog héél lang volgen. Waarom? Van dit pad word ik enthousiast en vrolijk en ik krijg er veel energie door. Door dit werk ontmoet ik zoveel leuke bruidsparen en ik gun ze een mooie ceremonie waarvoor ik me voor de volle 100% inzet.

Om een goed beeld te krijgen van jullie en jullie wensen, kom ik graag op gesprek. Tijdens mijn bezoek zal ik luisteren naar jullie verhaal, neem de hele ceremonie door en kan ik, door mijn jarenlange ervaring, jullie ook de nodige tips meegeven. Ik vind het geweldig om voor elk paar een toespraak te maken waar ze zich in herkennen; ik probeer jullie op een creatieve manier te raken met mijn woorden. Het is geen garantie voor een goed huwelijk, maar een aansprekende toespraak blijft wel langer hangen en daar doe je het voor! Want mijn uitdaging als trouwambtenaar is een ceremonie te houden met een mix van serieuze, humoristische en bovenal persoonlijke momenten.

Kortom maatwerk leveren op één van de mooiste dagen in het leven van het bruidspaar. Wellicht tref ik jullie op mijn pad en dan zeg ik: Ja, ik wil!

Ria van Breukelen-Vendrig