Sharon Blijleve, trouwambtenaar

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat een super leuk vooruitzicht! 

Een belangrijk onderdeel van jullie dag is natuurlijk de huwelijksceremonie waarin jullie elkaar het ja-woord geven. Ik zou het super tof vinden als ik dit bijzondere moment voor jullie mag verzorgen op mijn eigen spontane, enthousiaste en persoonlijke manier. Een ceremonie die helemaal is zoals jullie dat wensen, met ruimte voor eigen inbreng en waarbij ik de mensen betrek die jullie lief zijn.

Om jullie beter te leren kennen hebben we een paar weken voor jullie trouwdag een gesprek. Dit doen we op een plek die jullie fijn vinden. Het kan bij jullie thuis, op het gemeentehuis of op de trouwlocatie. We bespreken jullie wensen en natuurlijk ben ik heel nieuwsgierig naar jullie liefdesverhaal. Ik zal jullie heel veel vragen stellen, zodat ik jullie kan verrassen met een mooie en persoonlijke speech. 
Als jullie voor mij kiezen, kiezen jullie voor een niet-formele, laagdrempelige en persoonlijke ceremonie met ruimte voor interactie en humor.  

Over mij: Mijn naam is Sharon Blijleve en ik werk als beleidsadviseur Onderwijs bij gemeente De Ronde Venen. Ik hoor vaak van mensen dat ik mijn naam eer aan doe en altijd ‘blij’ ben. Verder ben ik spontaan, betrokken, enthousiast en oprecht. Altijd al geïnteresseerd in het persoonlijke verhaal van mensen. Sinds 2022 werk ik als trouwambtenaar voor gemeente De Ronde Venen. Een super leuke job, waar ik enorm veel energie van krijg. 
Samen met mijn man en mijn twee zoons woon ik in Vleuten. Ik vind het heerlijk om te wandelen met de hond, maar ik vind het ook lekker om met een goed boek op de bank te zitten onder het genot van een glas wijn. 

Het is voor mij een eer om op jullie trouwdag de huwelijksceremonie te verzorgen en er een schitterende dag van te maken! 

sharon blijleve bijgesneden