Vereniging van Eigenaren

Samen met de Vereniging van Eigenaren flink besparen op uw energierekening. Zet het op de agenda en ga met elkaar aan de slag.

Woont u in een appartement en bent u lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE)?

Ook dan kan uw energierekening omlaag. Alleen kunt u energiebesparende maatregelen dan meestal niet op eigen houtje uitvoeren. U mag bijvoorbeeld niet zomaar zonnepanelen op het dak zetten. De andere eigenaren moeten het ook een goed plan vinden. Maar hoe pakt u dat nou aan?

U staat er niet alleen voor

Wilt u energie besparen met uw VvE? Bekijk het stappenplan: van agendapunt tot oplevering. Dan weet u meteen hoe het zit met subsidies, de energiebespaarlening en stroom eerlijk verdelen.

Energieadvies voor VvE’s

Zoekt u hulp bij het uitvoeren van energiebesparingsplannen in uw VvE? Schakel een energieadviseur in. Die weet wat belangrijk is voor VvE’s, komt met een advies op maat en kan helpen bij het uitvoeren van het plan. De energieadviseur houdt hierbij rekening met de wensen van de VvE, alle gemeenschappelijke voorzieningen, het energieverbruik, de splitsingsakte en het plannen van onderhoud voor de komende jaren.

Wilt u een vliegende start maken met het verduurzamen van uw VvE? Het Adviespunt VvE wijst VvE’s in de provincie Utrecht gratis de weg bij het zetten van de eerste stap naar verduurzaming. De VvE-besturen krijgen een deskundig en onafhankelijk advies. U wordt voorbereid op het hele verduurzamingsproces, u krijgt een praktische routekaart en ook inzicht in de landelijke subsidie waar u gebruik van kunt maken. Op naar een duurzame woning!

Wat doet het Adviespunt? 

Het adviespunt bereidt u voor op het verduurzamingsproces. U krijgt een praktische routekaart die u laat zien welke stappen nodig zijn om uw VvE te verduurzamen. Ook krijgt u inzicht in de landelijke subsidie waar u gebruik van kunt maken.

Geïnteresseerd? Meld u aan

Staat uw VvE aan het begin van een verduurzamingstraject en wilt u weten hoe u dit kunt opzetten? Ga dan naar http://www.adviespunt-vve.nl/. De routekaart en het advies worden opgesteld door de specialisten van DVvE in opdracht van de provincie Utrecht.