U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Lees verder over het coronavirus. Bent u ondernemer, kijk dan hier voor de regelingen voor ondernemers.

Zorgen voor iemand

Er kan veel op u afkomen als u langdurig zorgt voor een ander. Het kost tijd en energie om de zorg af te stemmen, praktische zaken te regelen en zelf in balans te blijven.

 • Mantelzorg

  Mantelzorg Er kan veel op u afkomen als u langdurig zorgt voor een ander. Het kost tijd en energie om de zorg af te stemmen, praktische zaken te regelen en zelf in balans te blijven.

 • Dementievriendelijk

  Dementievriendelijk In onze gemeente wonen zo’n 800 mensen met dementie. Dat aantal loopt in 2040 op tot circa 1.500. De Ronde Venen zet zich in om een dementievriendelijke gemeente te worden.

 • Onafhankelijke Cliëntondersteuning

  Onafhankelijke Clientondersteuning Heeft u zorg of ondersteuning (Wmo en jeugdhulp) nodig? En zoekt u iemand die met u meedenkt of u helpt met uw aanvraag? Dan kunt u gratis onafhankelijke hulp krijgen.

 • Meldpunt zorg en overlast

  Meldpunt Zorg en Overlast Er zijn mensen die in een zorgwekkende situatie verkeren, hier zelfstandig geen verandering in kunnen brengen en hulp afwijzen. U kunt hiervoor een melding doen bij het meldpunt.