Mantelzorg

Er kan veel op u afkomen als u langdurig zorgt voor een ander. Het kost tijd en energie om de zorg af te stemmen, praktische zaken te regelen en zelf in balans te blijven. Kunt u daarbij wel wat steun gebruiken? Bij Mantelzorg De Ronde Venen kunt u terecht voor advies over:

  • hulp en ondersteuning
  • cursussen en bijeenkomsten
  • emotionele ondersteuning
  • lotgenotencontact
  • mantelzorgwaardering

Mantelzorgcadeau

Het mantelzorgcadeau is een VVV Cadeaukaart van 50 euro. Dit is een blijk van waardering en steuntje in de rug. U krijgt de cadeaukaart rond 10 november, op de Dag van de Mantelzorg, in uw brievenbus.

U ontvangt het mantelzorgcadeau als u staat ingeschreven bij Mantelzorg De Ronde Venen. U zorgt voor iemand met wie u een persoonlijke band heeft. Dat kan zijn een familielid, een vriend of een buur die woont in De Ronde Venen. U doet dit minstens 8 uur per week en 3 maanden per jaar. Inschrijven is zo gedaan!

De gemeente kan om een eigen bijdrage vragen. Lees meer over de eigen bijdrage op de website van het CAK.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Mantelzorg De Ronde Venen voor het maken van een afspraak of ga langs bij het Servicepunt.

U deelt persoonsgegevens met ons. Wij gaan daar zorgvuldig mee om. U leest er meer over in onze privacyverklaring en privacyrechten.