Door het coronavirus kunt u nu helaas online geen afspraak maken. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0297 - 29 16 16.

Ziet u situaties die niet passen in de coronamaatregelen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar boa@derondevenen.nl. U ontvangt (uiterlijk) binnen 24 uur antwoord. Bel in spoedeisende gevallen 112. 

Lees verder over het coronavirus. Bent u ondernemer, kijk dan hier voor de regelingen voor ondernemers.

Accountmanager bedrijven

Ondernemers en bedrijven in De Ronde Venen kunnen met vragen, problemen of klachten in de Gemeente De Ronde Venen terecht bij de accountmanager bedrijven.

Erwin Bos Accountmanager BedrijvenOndernemers kunnen met vragen terecht bij onze Accountmanager Bedrijven: Erwin Bos.

Contact

het algemene nummer: 0297 29 16 16

mobiel: 06 82 31 28 25

e-mail: bedrijven@derondevenen.nl

Aanspreekpunt

De accountmanager Bedrijven is hét aanspreekpunt voor ondernemers in De Ronde Venen

Erwin weet wat er speelt en kent de juiste personen binnen de gemeente. Hij informeert ondernemers over plannen en ontwikkelingen in de gemeente en heeft een actieve rol bij de begeleiding van nieuwe bedrijven die zich hier vestigen. Daarnaast werkt Erwin aan samenwerking tussen ondernemers(verenigingen) en de gemeente op gebieden als werkgelegenheid, bereikbaarheid, veiligheid en toekomstvisies.

U kunt Erwin tegenkomen tijdens bijeenkomsten van de plaatselijke en regionale ondernemersverenigingen. Ook bezoekt hij regelmatig bedrijven en heeft hij een actieve rol in het organiseren van bezoeken van het college aan bedrijven in De Ronde Venen.