U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Laat uw stem horen. Vul de online vragenlijst in! En doe zo mee met de Quickscan Lokale Democratie.

In Vinkeveen is op diverse plekken nog ruime voor woningbouw

Daarbij hanteren wij als gemeente de regel dat op elke locatie 30% van de te bouwen woningen sociale huurwoningen zijn.

In Vinkeveen speelt de verkeersdruk op met name de Herenweg deze ontwikkeling parten.
De diverse locaties in Vinkeveen die geschikt zijn voor woningbouw kunnen alleen ontwikkeld worden als de verkeersdruk op vooral de Herenweg verminderd wordt. Hier heeft de gemeente de afgelopen periode onderzoek naar gedaan. Het college heeft dinsdag 17 november besloten de gemeenteraad voor te stellen de bestaande verkeersstructuur in Vinkeveen op dit moment niet te veranderen. Oplossingen om het verkeer beter over het dorp te spreiden krijgen onvoldoende steun van inwoners en ondernemers. Als de verkeersstructuur niet wordt aangepast is de bouw van woningen in Vinkeveen nog maar beperkt mogelijk.