Parkeervergunning aanvragen of wijzigen

De gemeente heeft twee gebieden met parkeren voor vergunninghouders. U kunt binnen bepaalde voorwaarden een vergunning aanvragen.

Voor het vergunningengebied van de Molenkade in Vinkeveen geldt dat u woonachtig moet zijn aan de Molenkade of op Plaswijk.  Voor het vergunningengebied van de Dorpszicht in Abcoude geldt dat voor bewoners woonachtig op nummers 1 t/m 8, 10, 12, 14, 16, 18 en 20 maximaal twee parkeervergunningen worden verleend en aan de bewoners van Dorpszicht 9, 11, 13, 15 en 17 maximaal 1 parkeervergunning wordt verleend voor de tweede auto.

Let op: Bekijk de voorwaarden voordat u de aanvraag start! Bij een afwijzing van de parkeervergunning krijgt u het betaalde bedrag niet terug.

Vraag een parkeervergunning aan

Vraag een wijziging van een parkeervergunning aan

  • U kunt een parkeervergunning alleen voor een motorvoertuig aanvragen.
  • U kunt maximaal twee vergunningen per adres aanvragen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de gemeente via E. verkeer@derondevenen.nl of T. 0297 29 16 16.

Om een parkeervergunning aan te vragen, heeft u het geldige kentekenbewijs nodig. Verder geeft u uw adresgegevens door.

U kunt bezwaar maken tegen de beslissing op uw aanvraag. Doe dit binnen 6 weken. Bent u het daarna niet eens met de uitspraak op het bezwaarschrift? Teken dan beroep aan bij de rechtbank.

U deelt persoonsgegevens met ons. Wij gaan daar zorgvuldig mee om. U leest er meer over in onze privacyverklaring en privacyrechten.