Marktstandplaats

In de gemeente zijn twee donderdagmarkten, één in Mijdrecht en één in Abcoude. De donderdagmarkt in Abcoude wordt door de gemeente georganiseerd. De donderdagmarkt van Mijdrecht wordt georganiseerd door Stichting Markt Mijdrecht.

Abcoude

Wilt u op de donderdagmarkt in Abcoude een eenmalige of vaste standplaats? Hiervoor heeft u een vergunning nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente via gemeente@derondevenen.nl of door te bellen met 0297 29 1616. De gemeente zal dan controleren of er plaats beschikbaar is en of u in aanmerking komt voor de vergunning. De gemeente kan uw aanvraag goedkeuren of weigeren.

Mijdrecht

Voor vragen over de markt Mijdrecht of het aanvragen van een marktstandplaats in Mijdrecht kunt u terecht bij Peter Vermeij van de Stichting Markt Mijdrecht via T. 06 53 41 11 20.

De gemeente vraagt u om uw persoonsgegevens door te geven. Of zij maakt gebruik van persoonsgegevens die al geregistreerd staan. Met uw persoonsgegevens moet de gemeente zorgvuldig omgaan. Hiervoor moet zij voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De gemeente:

• vraagt alleen die persoonsgegevens die zij nodig heeft voor het afhandelen van uw aanvraag of melding.
  • zorgt voor een veilige, vertrouwelijke en zorgvuldige registratie en verwerking van uw persoonsgegevens.
  • verwerkt uw gegevens voor het doel waarvoor u ze heeft gegeven (of voor iets wat daar een rechtstreeks verband mee heeft).
  • bewaart uw gegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor de gegevens verzameld worden.
  • stuurt uw gegevens alleen naar andere organisaties als zij dit wettelijk verplicht is.
  • informeert u over wat ze met uw persoonsgegevens doen en waarvoor ze dat doen. U kunt hierom vragen.